We leerden opnieuw heel wat bij over ons thema. Tijdens hoekenwerk werd er gepuzzeld, geteld, geschilderd en getekend. We oefenden onze woordenschat tijdens het spelen met de boerderij en kookten heerlijke bloemen/grasgerechten voor de boerderijdieren in onze buitenkeuken.
Na de middag gingen we zitten in het gras.
We luisterden naar de geluiden van de boerderijdieren. Wat herkenden wij de geluiden goed! We associeerden heel vlot het juiste boerderijdier bij elk geluid. 

Dankzij Jules zijn verrassing konden wij ook heel wat wiskundige begrippen inoefenen deze week. “Vol, halfvol, leeg, veel, weinig, meer, minder…” wat zorgde de maïsbak voor betrokkenheid en actief leren. We telden maïskorrels en oefenden onze fijne motoriek door maïskorrels te nemen met een lepel en met een pincet. 

We oefenden ook onze dansjes voor het schoolfeest verder in. Het begint al aardig te lukken en belooft een geweldig feest te worden. ❤️🥳❤️