Wat een leuke start van ons thema 🦖🦕.  Er lag in onze zaal toch wel een heel gek ei. We voerden samen met K2 en K3 een gesprek over welke dinosauriërs er vroeger allemaal bestonden. Sommige kinderen denken dat het een ei van een T. rex is, anderen van een brachiosaurus want het is wit met groene stippen🤭 

Uiteindelijk maakten we kennis met de kleine dino. Hij was heel lief voor ons. We mochten hem zelf aaien. 

Nadien gingen we verder aan de slag in ons klasje. De kindjes hadden heel veel leuke spulletjes meegebracht. Vol enthousiasme mochten ze hierover vertellen, daarna kreeg het een leuk plekje in de klas. Dus spelen en ontdekken maar!

Tijdens hoekenwerk mochten de kinderen een dino – ei schilderen. Ze sorteerden  dino’s, snuisterden in dino boekjes en speelden in onze dino eilanden. 

We zijn vertrokken voor twee weken dino gekte! ❤️🦕😁

Vrijdag krijgen wij een heel leuk bezoekje. De mama van Djazz komt op bezoek met het pasgeboren broertje van Djazz. 

De kindjes kijken er enorm naar uit. 👶🏼👩‍🍼