De kinderen van de eerste kleuterklas maakten al een mooie tekening voor de Sint. Deze staken we in de rode postbus. Wat zal de sint blij zijn! Tijdens hoekenwerk knutselden we een  Sinterklaasmuts. We telden en vergeleken picknicken, pepernoten en mandarijntjes. 

Wie deze spelletjes deze week nog wil spelen zal snel moeten zijn, want al dat lekkers verdwijnt zomaar vanzelf! Boten bouwen blijkt nog wat moeilijk voor ons, maar masten bouwen, dat lukt al goed! Juf vertelde ook al een mooi verhaal over Sinterklaas en zijn spiekpietjes. De kindjes werden deze week ook opgesplitst in twee groepen. De ene groep deed een kimspel met voorwerpen ivm het thema terwijl de andere groep de ‘pieten tsjoe tsjoe wa’ danste. Daarna werd er gewisseld.

Ieder kindjes kreeg deze week ook een aftelkalender mee naar huis. Iedere dag mogen de kindjes een vakje inkleuren. 

Spannend, want nu duurt het echt niet meer lang tot het bezoek van Sint.