Toen we woensdag in de klas kwamen, zat Jules ons al op te wachten met een koffer. Toen we hem vroegen wat hij ging doen, vertelde hij ons dat hij op reis ging naar de zee.
Juf deed de koffer open, maar deze was jammer genoeg helemaal leeg. Jules wist niet zo goed wat hij moest meenemen, dus mochten wij helpen. Wij namen verschillende spullen waar die hij zeker moest meenemen: zonnebril, pet, zonnecrème, zwembroek, handdoek, schop, emmer, vlieger, strandballen,…. Zo werd de woordenschat al goed geoefend.
De kinderen hadden natuurlijk ook meteen zin om naar de zee te gaan. Dit kan natuurlijk nog niet, want het is nog geen vakantie. Maar juf bracht de zon en zee naar de klas door de verschillende hoekjes te verrijken. Aan de knutseltafel gingen de kinderen aan de slag met echt zand. Buiten mochten de kinderen ook al volop spelen in de zandbak met schop en emmer. We leerden een versje over hoe we ons moeten beschermen tegen de zon. De kinderen weten intussen al heel goed hoe en met wat dit moet 😎

We vierden ook de verjaardag van Lyel. Hiep hiep hoera voor Lyel.