De regen tikte zachtjes tegen onze ramen…  De kinderen droomden over paraplu’s en laarsjes, maar de spinnen slorpten al hun aandacht op. Samen met de spinnen leerden we kleuren onderscheiden, groottes te onderscheiden en leerden we hoeveelheidsbegrippen en het cijferbeeld tot drie te onderscheiden. Iedereen kon leren volgens zijn eigen niveau. Met een goede differentiatie haalt iedereen voldoening uit het leren. Tijdens onze crea activiteit werd Jules heel bang toen wij spinnen tekenden. Ach Jules… wij oefenen alleen maar onze schrijfmotoriek!  

Op donderdag deden we ook een waarneming van verschillende pompoenen (kleine en iets grotere pompoenen), natuurlijk had Jules na het zien van pompoenen zin in pompoensoep. We maakten dus pompoensoep en mmmm wat was het lekker. Vrijdagnamiddag deden we een leuke halloweenzoektocht waar we iedereen goed hebben laten schrikken. Daarna kregen we een zakje vol met lekkers. 

Ik wens jullie allemaal een prettige vakantie! 

Tot maandag 6 november en niet vergeten om laarsjes mee te brengen, want we gaan naar het bos (zie briefje in het schriftje) ! 🌳🍁🍂