Deze week gingen we verder met het thema โ€˜verkeerโ€™.

Iedere ochtend mogen wij in de klas oversteken op ons zelfgemaakt zebrapad.We weten al dat we goed moeten kijken voor we oversteken. We luisterden heel aandachtig naar het verhaal โ€˜Jules op de fietsโ€™. We leerden intussen wat er allemaal te zien is in het verkeer.We deden ook een sorteerspelletje, waar we voertuigen sorteerden. We hebben voertuigen die kunnen varen, rijden en vliegen.Deze week maakten we voor Jules een groot vervoersmiddel. We toverden een grote doos om tot een auto met 4 banden en 4 lichten.

We leerden ook al een aantal verkeersborden kennen.

Als we op stap gaan doen we ons fluohesje aan. We vertelden waarom het belangrijk is dat de autobestuurders ons goed kunnen zien in het verkeer.

Onze week sluiten we af met een verkeerswanding.