Jules kwam maandag naar de klas met een koffer. Hij wist niet wat er in de koffer zat, want van zijn mama moest het een verrassing blijven. Toen Jules aan het spelen was in de klas deden we vlug de koffer open. In de koffer zaten er allemaal spulletjes om Jules zijn verjaardag te vieren. We bekeken de spullen en gingen ermee aan de slag in de klas.
In de hoekjes hadden we veel werk, want we moesten alles voorbereiden voor Jules zijn feest op vrijdag.
in de fijne motoriek hoek versierden de kinderen gebakjes en taartjes. Terwijl de andere kinderen in de ontdekhoek de ballonnen probeerden op te blazen met verschillende pompjes. In de poppenhoek was het feest al begonnen.                   Aan de knutseltafel mochten de kinderen een verjaardagskroon schilderen of stempelen in een zelfgekozen kleur.

Nog 1 nachtje slapen en dan vieren we de verjaardag van Jules. Wat zal hij blij zijn! Een dag vol verrassingen.