Het einde van het schooljaar komt stap voor stap dichter. De vriendjes hebben dit jaar goed gewerkt, veel gespeeld en veel plezier gehad. De laatste week was het nog meer van dat, het was een spelletjesweek.

We hebben aan de hand van spelletjes bijgeleerd. We hebben spelletjes gespeeld waarbij we de kleuren leren kennen, we hebben spelletjes gespeeld waar we leerden tellen, we hebben spelletjes gespeeld om de fijne motoriek aan te scherpen, … De vriendjes leerden ook hun beurt af te wachten. Niet iedereen vond dat leuk, maar de meeste vriendjes bleven geduldig wachtten tot het hun beurt was. Iedereen had wel een spelletje dat hij zeer leuk vond.

Deze week was er ook een sportdag. We zijn samen met meester Stijn naar het sportpark van Kuurne geweest. Daar speelden we eerst met de bal. Vrij spelen met de bal in een grote zaal, de vriendjes hebben grote afstanden afgelegd om hun bal terug te halen. Daarna hebben we een parcours gemaakt en de vriendjes konden klimmen, klauteren en springen. Sportdag was lastig, maar zeer leuk.

Meester Jos