Dit jaar is er geen schoolfeest. Corona steekt er terug een virusje voor. Toch steken we een dansje in elkaar. Het dansje wordt dan gefilmd en op het internet geplaatst. Deze week is het vooral oefenen, oefenen en oefenen, want oefening baart kunst (maar ook veel plezier natuurlijk).

In het begin waren de vriendjes nog niet te enthousiast om te dansen, maar dit is al veranderd. Ze doen allemaal gretig mee. Het voordeel om het dansje te filmen is, dat de vriendjes geen plankenkoorts hebben. Soms dansen de meest enthousiaste dansers zeer goed mee in de klas, maar eenmaal op het podium hebben ze dan last van de befaamde plankenkoorts.

Volgende week oefenen we nog wat verder en gaan we filmen. We beginnen ook een nieuw thema:  “We laten ons vervoeren!” We leren over verschillende vervoersmiddelen. De vriendjes mogen allerlei verschillende vervoersmiddelen meenemen naar de klas. Auto’s moeten niet meegegeven worden (alleen als het een hele speciale is) want “gewone autootjes” hebben we in overvloed. Ander speelgoed van vervoersmiddelen zoals vliegtuigen, bussen, fietsen, … mogen meegegeven worden.

Alvast bedankt.

Meester Jos