De kleuters vonden het zo leuk dat we de week verder hebben gezet in het donker. Meester Jos heeft een schimmenspel gespeeld, die de kleuters leuk en grappig vonden. Achter het laken speelden de vriendjes zelf een schimmenspel. Sommige kleuters leefden zich helemaal uit achter het laken en andere hadden een beetje cinema gevoel.

We hebben het licht van de lampen laten dansen, maar zelf stonden we ook niet stil! De vriendjes waren dan eens mijn schaduw en schaduwen doen hetzelfde als ons lichaam.

De vriendjes waren wel verdrietig toen ik woensdag alle zonlicht terug binnen liet, maar het verdriet was van korte duur. Aan de hand van het verhaal ”Het blauwe paard” zijn we in de wereld gestapt van de kunst. Onze kleurrijke fantasie gaan we in verschillende werkjes loslaten en als we nu een blauw paard of een gele olifant schilderen, het is eender, want in kunst mag alles.

Meester Jos

De kleuters vonden het zo leuk dat we de week verder hebben gezet in het donker. Meester Jos heeft een schimmenspel gespeeld, die de kleuters leuk en grappig vonden. Achter het laken speelden de vriendjes zelf een schimmenspel. Sommige kleuters leefden zich helemaal uit achter het laken en andere hadden een beetje cinema gevoel.

We hebben het licht van de lampen laten dansen, maar zelf stonden we ook niet stil! De vriendjes waren dan eens mijn schaduw en schaduwen doen hetzelfde als ons lichaam.

De vriendjes waren wel verdrietig toen ik woensdag alle zonlicht terug binnen liet, maar het verdriet was van korte duur. Aan de hand van het verhaal ”Het blauwe paard” zijn we in de wereld gestapt van de kunst. Onze kleurrijke fantasie gaan we in verschillende werkjes loslaten en als we nu een blauw paard of een gele olifant schilderen, het is eender, want in kunst mag alles.

Meester Jos