De Sint in de klas, daar keken de vriendjes al heel de week naar uit. Op donderdag was het zover. Het was leuk dat hij op bezoek kon komen, zeker in deze moeilijke tijden. We hebben een mooi klascadeau gekregen, waar we in de klas veel plezier aan zullen beleven.

Deze week was meer dan een klasbezoek van de Sint. De vriendjes hebben zich mogen uitleven als Zwarte Piet in de turnles. Ze hebben mogen klimmen, klauteren, kruipen op ‘daken’, … Het waren echte Pieten. We hebben de hoedjes van Zwarte Piet gesorteerd en ook aangedaan in de verkleedhoek, zo was iedereen een beetje een Piet. Gek doen als Zwarte Piet kunnen de vriendjes al goed, maar dat wist ik al lang en jullie waarschijnlijk ook?!

We hebben ook een versje aangeleerd over Zwarte Piet zijn muts die verdwenen was, maar we hebben de muts terug gevonden op een leuke, speelse manier. De vriendjes hebben zelf hun ‘snoepje’ verpakt, elk op hun eigen originele manier. De essentie is dat hun ‘snoepje’ niet uit de verpakking valt. Missie geslaagd!

Meester Jos