laatste richtlijnen heropstart school 15-5-’20 ouders

Beste ouder,

Beste,

In functie van de heropstart van de school overmorgen sturen wij u de laatste afspraken en richtlijnen door.

Deze brief is hoofdzakelijk gericht aan de ouders met kind(eren) uit het 1ste, 2de en 6de leerjaar.

Voor de andere leerlingen is deze brief uiteraard ook nuttig, ook al is het nog afwachten op verdere beslissingen door de nationale veiligheidsraad.

Als schoolteam zijn wij verheugd om terug een opstart te mogen organiseren!

Een hele organisatie om dit op een veilige en hygiënische manier te reguleren, maar ook een mooi en hoopgevend moment…

Met vriendelijke groet,

Stefaan Carpentier
Directie

Basisschool De Boomgaard

Boomgaardstraat 21 – 8520 Kuurne
tel. 056 71 36 53
bs.kuurne@g-o.be

www.basisschoolkuurne.be

Deze e-mail en eventuele bijlagen zijn vertrouwelijk en kunnen onder het wettelijk zwijgrecht vallen.
Indien u niet de geadresseerde bent, is het ten strengste verboden deze e-mail publiek te maken, te reproduceren, te verdelen, of op een andere manier te verspreiden of te gebruiken.
Indien u dit bericht per vergissing hebt ontvangen, gelieve dan de verzender onmiddellijk op de hoogte te stellen en deze e-mail te verwijderen.