De kleuters hebben een fijne tijd gehad met juf Justine, maar vanaf volgende week neem ik terug de klas over. Dank u wel juf Justine voor de leuke tijd die je gegeven hebt aan de vriendjes.

De kleuters mochten ‘paardrijden’ in de klas, leren tellen tot 5, rangschikken van klein naar groot en omgekeerd, in de turnles hebben we pakjes gegooid in de schoorsteen en leren stappen op de daken zoals de Zwarte Pieten, een verhaaltje over Robby gelezen, …

Het hoogtepunt was het bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet. Sommige vriendjes keken er naar uit, sommige waren een beetje bang, maar het was een leuk feestje met vele liedjes, snoepjes, chocolade en leuke geschenken.

Volgende week is het de warmste week. Vrijdag na school wordt er marsepein, gemaakt door de vriendjes, verkocht. Er worden nog verschillende dingen gemaakt door de andere klassen die verkocht worden. Dit gaat integraal naar het goede doel.

De komende weken gaan we de kerstsfeer opsnuiven. De eerste week werken we rond de warmste week en elkaar helpen.

edf