Geel, rood, blauw en groen waren deze week de kleuren waarrond we hebben gewerkt. Iedere dag had een specifieke kleur. Het was leuk om te zien dat de vriendjes en de meester de kleur van de dag aan hadden.

De vriendjes zijn op schattenjacht geweest. De schat had een bepaalde kleur en deze mochten ze zoeken in de klas. De kleuters hielden dan elke dag een kleurenwinkel open en mochten vrij schilderen, tekenen, scheuren en knippen, allemaal met een specifieke kleur. De kleuren hebben we ook lichter en donkerder gemaakt en nog vele andere spelletjes met kleuren gedaan.

We hebben ook gevoelens gelinkt aan de kleuren. Dit heb ik gedaan met het boekje ‘het kleurenmonster’.

Volgende week gaan we griezelen. De vriendjes mogen allerlei materiaal meenemen die past binnen het thema: ’Griezelen met Halloween’. Gelieve de naam van je kleuter op het materiaal te zetten.