Deze week werkten we rond het thema: “De politie in de klas ”.

We zijn bezig met een politieagent te maken van uw kleuter op reële grote van uw kind . We hebben een grote gevangenis, een kleine gevangenis en een gevangenis voor Juul gemaakt. We hebben de verschillende geluiden met elkaar vergeleken van de brandweer, de politiewagen en de ziekenwagen. De walkie talkies waren ook aanwezig om te communiceren met elkaar. “Het politiemannetje” was het boekje van de week en het lied van het thema is, ”Daar komt de politie aan”.

Een bezoek van de politie mocht natuurlijk niet ontbreken. Een echte politiewagen en echte  politiemotor hebben de kleuters kunnen bekijken. Ze vonden het superleuk, maar helaas was de regen toch wel een spelbreker. Binnen kregen we verdere uitleg van de politieagenten.

Volgende week werken we rond het thema: ”Ik voel me een beetje ziek.”. Als jullie speelgoed hebben rond dit thema mogen jullie dit altijd meegeven met uw kleuter. (Liefst de naam van je kleuter erop vermelden.)

Meester Jos