De tweede week is leuk ingezet met het thema:†Jules houdt van kriebelenâ€.

De kleuters vonden het leuk om gekriebeld te worden, maar we leerden ook over de lichaamsdelen. Van voet tot hoofd en alles ertussen.

We leerden ook het verschil tussen groot en klein, we hebben gezongen, we hebben met brooddeeg geëxperimenteerd, …

We hebben ook verschillende fototoestellen gezien. De kleuters kregen dan opdrachten zoals, een foto nemen van de ogen van drie verschillende kinderen, of neem een foto van vijf kinderen hun voeten. Het waren geen ‘kwaliteitsfoto’s’, maar ze vonden het leuk om te fotograferen. Deze foto’s gebruikten we op het grote scherm. De kleuters vertelden dan over wat ze hebben gezien en welk lichaamsdeel op de foto stond.

Volgende week werken we rond het thema: “Kleertjesâ€. We gaan verschillende soorten kledij en stoffen ontdekken en daarmee spelen en experimenteren.

Groeten

Meester Jos en juf Angelique