Deze week hebben we gewerkt rond het thema “Jules houdt van kriebelen”.
Jules had verschillende dingen mee in zijn kikkerdoos. Een auto, spons, kussentje, plastiekzak, blokje, pluim ed…. . Jules vertelde dat hij graag met zijn blote voeten voelt aan voorwerpen. Jules vroeg aan de kleuters of ze dit ook eens wilden doen. Dat vonden we natuurlijk super… op het einde kwam juf langs en kriebelde met een pluim aan de voeten van de kindjes, wat kriebelde dat… zo werd ons thema geboren!
Juf vertelde ook het verhaal van Jules “houdt van kriebelen”, ook op het grote scherm hebben we naar het verhaal gekeken. Aan de knutseltafel konden we onze handjes schilderen en afdrukken. We mochten aan het grote rad draaien en waar het rad stopte (voet, arm, rug, ….) mochten we een pleister kleven bij Jules.
We speelden het verhaal van Jules na in een toneeltje, dat vonden we ook heel leuk…
Morgen gaan we naar de kermis in Kuurne. Joepie!!!